HAJTÓMŰ NYELVISKOLA erőt ad át  Családias és rugalmas


Rólunk mondták

Hallgatóink véleményére mindig kíváncsiak vagyunk és adunk is az olvasottakra. Hallgatóinknak lehetősége van írásban értékelni a tanárkollégák és a nyelviskola munkáját. Folyamatos fejlődésünkhöz szükségünk van a visszacsatolásra. Itt olvashatnak néhány hallgatói véleményt rólunk:

Rólunk mondták

"Tanárunk nagyon kedves és segítőkész, jól érthetően magyaráz,
a nyelvtani szabályokat felírja a táblára és nem hagy békén, 
amíg meg nem értjük teljesen. Sok plusz anyagot hoz, célzottan a nyelvvizsgára készít fel. A házi feladatokat óra elején együtt leellenőrizzük, ha hiba van benne, megbeszéljük. Az órák jó hangulatúak, de mégis jól szervezettek, látszik, hogy tanárunk minden órára előre felkészül."

Marcell


 "Már az ötödik 25 órás kurzusra fizettem be, és azt tervezem, hogy ha sikerül megszereznem a nyelvvizsgát, utána is járni fogok angolra, kicsit kevesebb intenzitással, hogy a megszerzett tudást el tudjam mélyíteni, abeszédkészséget megtartani."

Ildikó


 "Ági is, Géza is nagyon kedvesek, segítőkészek, mindenkit személyesen ismernek. Az e-mailekből, telefonokból is látszik, hogy nekik is fontos, hogy ott tanuljak, és minden simán menjen. Sok munkám miatt előfordul, hogy néha óraáthelyezést kérek, és ezt eddig mindig sikerült megoldani. Ez a rugalmasság számomra nagy érték."

Gabriella

 

"Ami jó: Korrekt információk és elszámolás."

Miklós (céges tanfolyam)

 

"Összességében igénybe venné újra ezt a szolgáltatást? Igen, remélem folytathatjuk majd a következő szinten."

Szilvia

 

"Nagyon aranyos volt a Tanárnő. Pozitív volt minden, mindenkivel szakma szerint foglalkozott, de mindenkinek minden hasznos volt, mert más anyagából és épp úgy tanultunk! Felszolgáló a szakácséból a szobalányéból, ez egy körfolyamat volt.Szerintem nagyon jól kezelte a tanárnő. Jó hangulatban telt el ez a 20
óra ez a 4 nap! Én személy szerint örülök, hogy volt ilyen lehetőség! Köszönöm!"

Dániel (Hajós állás interjúra felkészítő intenzív tanfolyam)

 

"Összességében igénybe venné újra ezt a szolgáltatást? Természetesen. Minden remek volt. Köszönöm szépen a lehetőséget!"

Anna


"Szupi volt! :-)

Bővebben kifejtve, úgy vettem ki feleségem szavaiból, hogy mind a tanfolyamot, mind a helyszínt, a lehetőségeket és a körülményeket nagyon kedvezően értékelte. A fotóiból is látszik, mennyire jó volt például a tésztakészítés.

Azóta beszereztünk egy olasz tésztagépet, és már szinte nagyipari módon zajlik a tésztakészítés, igazi olasz durumlisztből (sárga színű), és a szomszédok (igazán kényes népség) égre földe dícsérték a spenótos ricottás raviolit  olvasztott vajon pirított zsályával és arrabiata fűszerkeverékkel megspékelve.

Akinek csak mesélt, mindenki Toszkánába vágyik."

(Toscana-i nyelvtafolyamunk után... :) )

 

"Jó: A tanár halad az anyaggal, de érzi hol kell pihenőt tartani nagyon jó tanár-diák viszony kialakítása, vezetése nem ragaszkodik mereven a tantervhez, anyaghoz, ugyanakkor mégis sikerül leadnia sokat ad pluszban a tanult anyaghoz."

Éva

 

"Norvégtanárom igyekszik mindig arra törekedni, hogy értsem a nyelvtant, vagy amit idegen nyelven mond, akár többször is elismétli türelmesen."

Dóri

 

"NAGYON KEDVES AZ OROSZTANÁRNŐM, NEM BAJ, HA HIBÁZUNK, MINDIG TÜRELMES, MOSOLYGÓS ÉS MINDENT ELMAGYARÁZ. MINDEN KÉSZSÉG FEJLESZTÉSÉRE ODAFIGYEL, NAGYON SZERETEK JÁRNI :)"

Ágnes

 

"Nagyon jók a segédanyagok, tanultam már korábban is szlovákot, de soha nem ilyen jó könyvekből, munkafüzetekből. A tanárnő lelkiismeretes, lelkes, felkészült, ideális tanártípus."

Zsófia

 

"Marina az egyik legkedvesebb tanár, akihez valaha jártam:
Figyelmes, tekintettel van a hallgató felkészültségére és hangulatára is. Nagyon alapos: pl. a kiejtést addig gyakoroljuk, amíg megközelíti/eléri a tökéleteset.
Ha szükséges, tovább tartja az órát addig, amíg befejezzük a feladatokat, megértjük az új anyagot. Pontosan ügyel a kezdésre, ha késés van, azt mindig ledolgozzuk, tovább maradunk. Folyamatos az orosz kommunikáció már az első órától kezdve, amikor még csak a betűket tanultuk, így tökéletesen hozzá lehet szokni az élő nyelvhez."

Edit

 

"Olasztanárom lelkes, felkészült, vidám, szórakoztató, könnyed, mégis alapos."

Péter

 

"Perzsatanárom mindig pontos volt, többféle handout-ot és hanganyagot kaptunk. Tetszett az óra felépítése. Mindig felkészült volt. Érthetően magyarázott, sok példával. A nyelvtanuláson kívül voltak rövid kultúr-kitekintések."

Melisa

 

"Az tetszett hogy az angol nyelvtanárom összeszedett, felkészült és következetes volt. Az órákon amely Skype magánora volt az igényeim és kéréseimnek megfelelően haladtunk. Az órákon a gyengeségeimet erősítettük."

Anita

 

"Nyitott személyiségű volt az angol nyelvtanár, aktuális napi dolgok és eseményeket is beleszőtt a tanmenetbe (pl. ünnepek, szabadidő eltöltése hétvégenként). Az óra nagy hányadában csak angolul beszéltünk."

Adrián - céges nyelvtanfolyam (E-Radius)

 

"Jó hangulatú órák, aktuális témák feldolgozása, tanulók igényihez való igazodás."

István - céges nyelvtanfolyam (E-Radius)


"Szinte csak angolul beszéltünk, ez nagyon jó volt. Az órákra mindig felkészülten érkezett az oktató."

Gábor - céges nyelvtanfolyam (E-Radius


"Tetszik a Orosztanárnőm tanítási módja, legfőképp, hogy az élőbeszédre helyezi a hangsúlyt. Számomra teljesen érthetően adja le az anyagokat, mindig mond példákat, érdekes történetekkel színesíti az órát. Ha látja, hogy van egy szó, amit sehogyan sem tudok megjegyezni, próbál segíteni, hogy jegyezhetem meg azt könnyedén. Lelkiismeretes, segítőkész, közvetlen."


"Angoltanárom jó hangulatú órákat tart és nagy körültekintéssel segít nekünk a fejlődésben. Rengeteget beszélünk órán angolul változatos témákról."

céges angol tanfolyam hallgatója (E-Radius)


"Nagyon-nagyon jó együtt dolgozni a tanárunkkkal. Az tanítja meg amire szükségünk van és úgy adja át ahogy mi szeretnénk. Az összes extra kérdésre hasznos választ ad."

céges angol tanfolyam hallgatója (E-Radius)


"Habár a francia egy szép és érdekes nyelv, szerintem egyben igen nehéz is. Talán éppen ezért nemrég még nem is terveztem, hogy megtanulom. Azonban köszönhetően tanárunk profizmusának és rendkívül pozitív személyiségének a tanulás könnyednek tűnik, pedig közben jól is haladunk az anyaggal, az órák pedig sosem unalmasak. A lelkesedésem, motivációm nemhogy csökken, de óráról-órára nő, és ezt nagyon köszönöm neki!"

céges francia tanfolyam hallgatója (E-Radius)


"Nagyon jó együtt dolgozni a tanárnővel. Az tanítja meg amire szükségünk van és úgy adja át ahogy mi szeretnénk."

céges francia tanfolyam hallgatója (E-Radius)


"Nagyon tetszik a tanfolyam úgy, ahogy van. A tanárnő kedves, pontos, de maga csendes módján hajt minket. "

céges svéd tanfolyam (SOTE)


"Nagyon közvetlen stílus, személyreszabott feladatok, változatos óramenet, sok gyakorlás."

céges svéd tanfolyam (SOTE)

 

 Az iskoláról megfogalmazott vélemények:

"Az egyik legnagyobb előnye az iskolának, az anyanyelvi tanárok alkalmazása. Biztosított a helyes kiejtés, nyelvtan stb. elsajátítása.  Ezt is számba véve, kedvezőek az iskola díjai."

"Családias környezet, rugalmas – megoldás orientált vezetés."

"Rugalmasság és figyelmesség."

"A legelején az volt a szempont, hogy két fővel is induljon, olcsó legyen, és helyszínileg is megfelelő helyen legyen a lakhelyemhez képest. Sajnos én olyan nyelvet tanulok, amit kevesen tanulnak, így az első 25 óra után magamra maradtam, de így is kaptam valamennyi kedvezményt, hogy folytathassam. A vezetők kedvesek, segítőkészek. :)"

 

Mi az ami tetszik? 

"A 2-3 fős csoport tetszik, mert így egy emberre viszonylag sok idő jut; a tanári munka jó, keveset beszél magyarul, sokat beszélteti a tanulókat; sokféle feladatot ad, különböző játékok vannak az órán; már csak nekem kellene tanulni…

A tulajdonosok, a rugalmasság, a viszonylag normális ár.

Összességében igénybe venné újra a szolgáltatást?: Újra és újra és újra igénybe veszem."

Ferenc - angol tanfolyam

 

Mi az ami tetszik?

"A tanár igazodik az igénykhez, segítőkész."

Atomir - angol tanfolyam

 

"Nagyon kedves és jó tanárt kaptunk. Nagyon nehéz elsajátítani a cseh nyelvet, de nem adom fel! Folytatom.
Hajtómű Nyelviskoláról: "Számomra jól megközelíthető, viszonylag egyszerű a parkolás."

Attila - cseh nyelvtanfolyam, anyanyelvi tanárral

 

"Margit nagyon jó nyelvtanárnő, tetszik ahogyan az órákat összeállítja és hogy a hasznos tudnivalókra koncentrál. Jól magyaráz.
Hajtómű Nyelviskoláról: Családias, jók az órák árai, barátságos mindenki akivel találkoztam, a lakóhelyemhez közel van így számomra tökéletes."

Vera - német tanfolyam

 

Összességében elégedett e nyelvtanára munkájával?: 6 (1-től 5-ig jelölhető)

Magdolna - latin tanfolyam

 

"Nyugodt és barátságos hangulat, türelmes hozzáállás, kiegyensúlyozott attitűd és nyelvi kompetencia.
Nincs zsúfoltság, és a kiscsoportos foglalkozások lehetővé teszik az alaposabb fejlődést."

Anita - angol tanfolyam

Rólunk mondták...