FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Szombat délelőtt a gyerekeké a terep a Hajtóműben! Hétvégi angol és német nyelvtanfolyamok.

Játékos, beszédfejlesztő angol és német nyelvtanfolyamok kellemes környezetben sütivel és teával! A nyelv eszköz, hát használjuk ügyesen! 

Nyelvtanfolyamok gyerekeknek

 ANGOL és NÉMET nyelvtanfolyamok gyerekeknek szombat délelőttönként!

- 8-12 éves kor közötti gyerekeknek,

- több szinten indulhatnak csoportok (kezdő/középhalaldó/haladó) 
- beszédközpontú oktatás,
- szombat délelőttönként: 9-12,30 (4x45 perc szünettel, órák közben játékos/mozgásos feladatokkal + egy bögre mézes teával/házi bodza szörppel)

Nyelvtanfolyamok gyerekeknek

Az idegen nyelvek ismerete ma már elengedhetetlen. Nem lehet elég korán kezdeni anyelvtanulást! Azonban gyermekeink hétköznapi elfoglaltságai közé nehezen lehet beilleszteni egy hatékonyan működő nyelvtanfolyamot. Ezért kínáljuk mi a szombat délelőttöket, amikor a gyerekek játékosan, de eredményesen tanulhatnak egy idegen nyelvet úgy, hogy az hatékony is. Az angol és német tanfolyamok mellett, igény szerint más nyelvekből is indítunk szobati gyerek-kurzust, megfelelő számú jelentkező esetén.

Egyeztessen munkatársunkkal!Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.

 Nyelvtanfolyamok gyerekeknek

 További információért forduljon bizalommal oktatásszervező munkatársunkhoz:

Martin Ágnes: info@hajtomustudio.hu,  tel.: +36 (30) 973-4716