FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

TOLMÁCSOLÁS

tolmacsolas

A nemzetközi kapcsolatokban idegen nyelven történő kommunikáció a sikeres vállalkozás alapfeltétele. Magas színvonalú szolgáltatásokkal járulunk hozzá ügyfeleink üzleti sikereihez.

Kollégáink megfelelő képességgel és képesítéssel rendelkeznek (tolmácsdiploma; a beszélt nyelv tökéletes ismerete; tolmács tapasztalat).

Magas színvonalon nyújtunk általános és szaktolmácsolást:

jogi, gazdasági, természettudományi és műszaki területeken.

 

Ár: 9.000 Ft/óra-tól

Áraink a +27% ÁFA-t nem tartalmazzák!

 

Tolmácsolt nyelvek:

angol, arab, bolgár, cseh, dán, eszperantó, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, indonéz, japán, kazah, kínai, latin, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán

 

Kapcsolatfevétel:
Szarka Géza
Telefon: (30) 2100-767
e-mail: info@hajtomustudio.hu