FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

A NYELVISKOLÁRÓL

 

  • Nyelvoktatással, nyelvvizsga (általános és szakmai nyelvvizsgákra)-, érettségi felkészítéssel foglalkozunk. A Hajtómű Nyelviskolában 1995 óta éve sikeres, hatékony, dinamikus és minőségi oktatás folyik. Hallgatóink számára magas színvonalú nyelvi képzést, udvarias kiszolgálást és precíz adminisztrációt biztosítunk.
     
  • A 2-6 fős csoportlétszám tanulóközpontú oktatást biztosít. Az egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások gyors haladást, a hallgatók igényeinek szem előtt tartását, személyességet tesznek lehetővé. A kis létszámú csoportok indításával a tanulók haladását optimalizáljuk, elegendő figyelmet fordítva a tanuló saját ritmusának, motivációja fenntartásának és a tematikus tervben foglaltaknak összehangolására. A kiegészítő anyagokat tanáraink állítják össze a csoport haladási tempójának és érdeklődési körének megfelelően. Az oktatást audiovizuális eszközök segítik. Oktatási módszereinket állandóan felülvizsgáljuk és fejlesztjük. Az óravezetés didaktikai kialakításakor a diákok visszajelzéseit is figyelembe vesszük (hallgatói véleményező kérdőív). A különböző típusú nyelvvizsgák és a kétszintű érettségi vizsga követelményrendszereit és vizsgagyakorlatát jól ismerik, így célratörően és hatékonyan végzik a felkészítést. Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes nyelvtanulás feltételeit. Nyelvtanfolyamainkon az élő nyelvre és a használható nyelvtudásra helyezzük a hangsúlyt. Tanáraink a korszerű, kommunikáció szemléletű nyelvoktatás módszertana szerint vezetik óráikat.
     
  • Iskolánk a város minden részéről kiválóan megközelíthető helyen, Zugló központi részén, ingyenes parkolási lehetőséggel várja hallgatóit. Hajtómű - erőt ad át