FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2021. októberében reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

A tudás hatalom!

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Tanuljon olaszul, mert olaszul tudni jó! 

Olaszul tudni jó, mert jó olaszul fagyit kérni a cukrászdában Rimini főterén, mert jó, amikor értjük, mit kérdez tőlünk a pincér a pizzeriában Velencében, mert jó, ha értjük a múzeumban a tájékoztatókat, lerásokat Rómában...

Olaszul tanulni jó, mert óra közben is mindig megérint minket a mediterrán könnyedség. Olaszul tanulni nem nagyon könnyű, mert az eleján sok igeragozást és igeidőt kell megtanulni és megérteni, de ha ezen túl vagyunk, hamar azon kapjuk magunkat, hogy megértjük az Eros Ramazotti dalokat és megértjük, mit mondanak az olasz turisták a villamoson, az Oktogonnál.

Olaszul olvasni jó, mert az olasz irodalom olyan sokrétű és érdekes, hogy bármilyen korszakból érdemes levenni egy-egy regényt a polcról a könyvtárban, nem fog csalódást okozni. Hiszen Dante, Petraca és Boccaccio nyelve ez - többek között, kik maradandót alkottak. Olaszul tudni jó, mert jó egy-egy híres olasz filmet megnézni olaszul. Hangulata van, érdemes.

Jó, ha belelapozva egy olasz divatmagazinba, értjük, mi van leírva, jó, ha egy-egy finom olasz étel eredeti receptjét egy olasz gasztonómiai honlapról tudjuk letölteni - és értjük azt. Jó, ha a Ferrari istálló legújabb híret is eredetiben olvashatjuk, és jó, ha az olasz focibajnokságot élőben és érdemben követhetjük - olaszul.

Egy szó, mint száz: olaszul tanulni kell, mert jó.