FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

Angol napközis tábor 7-11 éveseknek Zuglóban!

Körhinta – színes, pörgős tábor angolul, 7-11 éves gyerekeknek - a nyári szünetben

hétköznap 8,30-től 16,30-ig

Ebben a táborban játékos, mozgásos és kreatív formában hozzuk közel a gyerekekhez azt, amit a nyelvtanulásból a legfontosabbnak gondolunk: az örömöt és a kalandot. Fontosnak tartjuk, hogy a nyelvi képzés integrált folyamatban, testi és manuális-kreatív élményeken keresztül is történjen, mert az új ismeretek így rögzülnek hosszú távra. Ezért az angol foglalkozásokat mozgással, játékkal és rajzos-alkotó feladatokkal egészítjük ki.

A program nyelvi szinttől független, elsősorban szókincsfejlesztésre, beszédkészségre, kreatív kommunikációra és testtudatosságra koncentrál.

 Angol napközis tábor általános iskolásoknak

A napunkat két nagy részre osztjuk - az ANGOL nyelvé és a kreativitásé a főszerep; először mesélünk, beszélünk, mozgunk és játszunk - a hangokkal, a helyzetekkel, a testrészekkel és az elemekkel,

a nap másik felében rengeteget rajzolunk, festünk, gyurmázunk és kézműveskedünk. Minden napnak van egy fő témaköre, ehhez illeszkedően lesznek sikerélményekre épülő, beszéd-centrikus nyelvi foglalkozások, ahol mindenki a saját szintjének megfelelően kaphat feladatokat és segítséget a fejlődéshez.

Minden meleg ebédet kapnak a gyerekek egy közeli kifőzdében, ahol minden nap vár minket a finom és friss, helyben készült kétfogásos menü. A tízóraira gyümölcsöt, uzsonnára tejterméket adunk.

Napi program (hétfőtől-péntekig): 8,30h-16,30h

Érkezés: 8h-tól

Esti zárás: 17h

Térítési díj, mely tartalmazza: az angol nyelvórákat (napi 4x45'), a kézműves foglalkozásokat (alapanyagokkal együtt) és a napi étkezést:

32.000 Ft/fő/hét

Testvérkedvezmény: - 5 %

 

Helyszín: Zugló csendes és zöld, jó közlekedésű részén, a Hajtómű Nyelviskolában.

Akik a foglalkozásokat tartják: szakképzett nyelvtanárok, akiknek nagy tapasztalatuk van az oktatásban, különösen a gyermekfoglalkozásokban. 

Időpont: 

I. turnus: 2016. június 27-július 1. - betelt!

II. turnus: 2016. július 4-8.


Jelentkezés: jelentkezési lap beküldése az oldalról és 10 000 Ft előleg befizetése személyesen

Befizetés: folyamatosan a nyelviskola recepcióján (Kérjük, egyeztessen telefonon időpontot, mielőtt felkeres minket!) Tört hét esetén is a teljes részvételi díjat kell fizetni.

 

  

További információ:

info@hajtomustudio.hu

tel.: +36 (30) 2100-767