FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

A kiscsoportos oktatás előnyei

 

A Nyelviskola indításakor, - a tanárkollégák egyöntetű vélemény alapján, - a minőségi nyelvoktatás szakmai alapfeltételeként, a kiscsoportos oktatást jelöltük meg. Az évek során a hatékonysági mérések ezt fényesen bizonyították. Üzletpolitikai szempontból ugyan nem előnyös, a vezetés azonban sosem engedett ezen alapelvből.

Kiscsoportos oktatás

Kiscsoportos oktatással a hallgató, ugyanazt a nyelvi szintet, a nagyobb létszámú csoport óraszámának töredéke alatt éri el. A képzési idő lényegesen lerövidül, összességében gyorsabb és olcsóbb. A személyes, kellemes légkörön túl, hatékonysága miatt több sikerélményt is kínál. Programakkreditációs eljárásunk során a Felnőttképzési Akkreditációs Testület az általunk benyújtott programokkal, országosan, a valaha volt legkisebb óraszámú modulokat fogadta el.

Csak 2-6fős kiscsoportokkal dolgozunk, tehát már 2 fővel is elindítjuk a kurzusokat. Mivel rögtön indítjuk a kurzusokat, ezért a legtöbb esetben nincs is ideje nagyobbra duzzadni a csoportlétszámnak. Nálunk nincs 5-6 fős küszöblétszám az indításhoz és nem találkozhat 7-12 fős csoportokkal - 7 főnél már csoportbontás történik. Ez hallatlanul meglendíti a hatékonyságot! A kis létszámú csoportban tanulás lehetővé teszi a tanár számára az (az oly sokat hallott-) egyénre szabott didaktikai óravezetést, amely ilyen környezetben tényleg megvalósulhat.

A nagy létszámú csoportban óhatatlanul kerülnek nyelvi szint tekintetében differenciált diákok, akik Önnél vagy jobban, vagy kevésbé vannak birtokában a nyelvnek; a kis létszámú tanulócsoportban az Ön nyelvi fejlődését leginkább elősegítő ismeretek hangzanak el az órán (nem kell időt fecsérelve az unalomig hallgatni, amit már tud, de pl. nyelvi szintjét meghaladó szituációs párbeszédekben sem kell feszengenie).

Kiscsoportos oktatás